tiistai 1. toukokuuta 2012

Iltamia.

Ompa kauheen näköinen tää bloggerin uudistettu ulkomuoto, mikä yltää aina tänne kirjoitusosioon asti. Hyi. No kai mä totun tähän.

En ole juurikaan nyt tehny mitään uutta enkä ihmeellistä.
Kaivelin silti noita kuvakansioitani ja sieltä löytyi kuvia mitkä voisi tänne sopiakkin (:
Mm. muutamat joulukorttikuvat ja uusia kuvia muutamista koruista mitä olen aikaisemminkin tehnyt, mutta tullut tarvis tehdä lisää (: Noista isoista Barokkikorviksista on tullu selkee hitti, niitä on nyt tilattu 4 kappaleet, kiitos Sannan mun kävelevän mainoskylttini ^^ Mutta kiva vaan että ihmiset tykkää!
Parit korvistilaukset sain nassukirjankin puolelta ja ne olen jo tehnyt ja postittanut, ja niistä en tiettykään muistanut kuvia ottaa. Anteeksi siitä. Muutamat muutkin korut kerinny myymään ennen kun on kuvia otettu, mutta ehkä teen niitä lisäää ja kuvaan sitten ne!
Mutta pitemmittä alkulätinöittä, saannen esitellä arvon leidit ja kentlemannit!
Kuvia:

Veljekset kuin ilvekset, tää on ne mun surullisen"kuuluisan" kisateoksen mukkaan tehty, eli ihan samanlaiset ku se kisakappale, mutta näitä tuli tosiaan tehtyä kaksi kerralla. Meni siskoksille ja on kuulemma ollut mieluisa joululahja (:

Samat korut vähän eri vinkkelistä ja on kuvana vaan hieno mun mielestä (:

Ihania lähmäsormenjälkiä <3 Nämä meni myös joululahjaksi, erään herrasen tyttöystävälle. Kyseisen herrasen piti toteuttaa mulle käyntikorttiin logo, mutta en malttanut odottaa, joten mulla on täällä kotona vajaa 250 uunituoretta käyntikorttia. On muuten hienoja vaikka ihan itse ne suunnittelinkin loppujenlopuksi! Saatte kuvaa käyntikortistakin asap (:

Sitten joulukorttiosastoa! Kävi kyllä vähän nolo moka. Tajusin projektini päätteeksi, että eihän mulla ole näin paljoa ystäviä, joten varmaan puolet joulukorteista odotteelee täällä vielä ensijoulua ): Joten osa näistä alla olevista korteistakin saattaa nyt paljastua ennen aikojaan mutta eipä voi mitiä (:
Mutta jos joku haluaa käsintehtyjä joulukortteja ensi jouluksi niin tääältä saaa! Ja joo teen toiveiden mukaan enkä kirjoita niihin alle että "toivoo natte ja nico" (:

3D kuva ja tarroja

Tarroja ja kuvopapereita

Tarroja ja glitteriliimaa!!! :D

Tarroja sekä leimasinta käytetty.

Tarra, kynäilyä ja glitteriliimaa.

Leimasinta, geelikynää ja tarroja käytetty.

Tarroja sekä leimasinta käytetty.

Tässä olisi glitteriliimaa, leimasinta ja tarraa käytetty.

Kuviopaperia ja leimasinta sekä ihan vaan kynää käytetty.

Ääriviiva tarraa jälleen sekä leimasinta ja kynää käytettynä.

Noloa myöntää mutta jo vuonna 2010 tehty ja jääny taas yli ystäväpulanvuoksi :D
Mutta tarroja, glitteriliimaa, sekä leima.

Ääriviivatarroja ja normaali tarroja sekä leimasinta käytetty.

Kuviopaperia kynttilässä, ja tarroja sekä leimoja lätkitty.

Ystäväiseni Maisan joululahja, eli kaulakoru.

Ja siihen mätsäävät korvikset.


Noniin, eiköhän tässä taas hetkeksi, en ole muita puhteita kuvaillutkaan, mutta jos siitä käyntikortista tosiaan nappasis kuvat ja ja. Katsoo nyt jos huomisesti onnistuisi muutamat korut rakentamaan niin kuvaisin samalla sitten ne ja nuo jo valmiina odottelevat.

Siihen asti, soronoo!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti