torstai 1. joulukuuta 2011

Kunttilarojekti

Nonneeeeh! Joulukuu joten saan jo virallisestikki hihkuttaa ja hohkuttaa joulujuttuja. Ostin tuossa taannoin Sinellistä sellaasen joulukirjasen, missä on kaiken näköstä puuhasteluohjetta ja reseptejä ja vinkkejä jos jonkinmoisia :P Tän seuraavan mä bongasin sieltä, toki piti vähä jalostaa taas pidemmälle joissaki asioissa tuossa tekovaiheessa ku väänsit tuommosen hienon ritilänki mihin on helpp sydän langat niruttaa (: 

Siinä on jo massat kaadettu vuokaan ja ovat jo hetken saaneet jähmettyäkkin.

Plöröt kattilan pohjalla, mitäänhän ei kannata heittää poies (:

TÄTTÄRÄRÄRÄTTÄTTÄTÄTÄTÄTÄÄÄ!

Tälläinen siitä tuli!

Hirmu veikeen näkönen eikä ole kovinkaaaaan hankala toteuttaa oikeilla välineillä.
Teen näitä muillekkin jos joku haluaapi, jonkun verran siitä joudun perimään nuita materiaali kustannuksia. Värejäkin saa monia ja tuoksuakin noihin saapi (:
Ja hei jos sulla lojuu jotain vanhoja kivan mallisia metallisia kakkuvuokia kaapistoissasi niin saaapi toimittaa tänne! Sellainen ihan perinteisen mallinen olisi kiva ja sellainen pikkaisen pienempikin olisi kiva. Eli silmät auki jos liikutte kirppareilla ni saapi ilmoitella! Kaikki pienet metalliset muffinsi ja leivos vuuuat on kanssa kovin tervetulleita :P

Nyt onkin miettiminen että mitä mä tolla kynttilällä teen :P Taidampa antaa jollekkin, tai poltan jouluna itte :D

3 kommenttia:

  1. Meillois metallinen muffinssivuoka. Mikalla oli sellanen jättimäinen junan mallinen kakkuvuoka. :D Siitä ois tullu hieno kynttilä!

    VastaaPoista
  2. Hoh, kuin siistii, siin on sit se että oiskoha sellasta raaskinu polttaaa :F mullaki on 2 metallista vuokaa toinen on nyt tuo mitä käytin ja toinen on tylsempi mihin en varmaa jaksa ees reikii veivaaa, tahtoisin ihan sellasen perinteisen mallisen, se ois khuul.

    VastaaPoista
  3. On kiva idea ja mukava joululahja kenelletahansa!Taidan yrittää tehdä itekin! Yt. Siv

    VastaaPoista