keskiviikko 21. syyskuuta 2011

Ovikyltti ät läääst!

Noniin! Nyt sain sen pitkään jatkuneen projektin valmiiksi, mikä ei kyllä ollut mikään järjin monimutkainen. Kaikista eniten tuon toteuttamista hidasti se että en tahtonut löytäää miellyttävää fonttia, kunnes löysin Tim Burtonin Nightmare Berfore Christamissa käytettävän :P No se piti sitten asennuttaa koneella, eikä sitten kuitenkaan ollut niin yksinkertaista mitä piti. Eikä tämä fontti enään edes ole koneellanikaaan ): Piti tyhjentää koko kone ja ajaa ohjelmat uusiksi sisään kun tämä jumitti niin pahasti. Menee taas ikä ja terveys että saan löydetyksi ja asennetuksi sen fontin. Toisenä hidasteena toimi rakas isoveljeni Anttu! Se päätti virittää tuohon keittiön pöydälle, mikä on mun askartelupalatsi, niin levitti siihen yhen läppärin miljoonaan ja taas miljoonaan osaan. Ei siinä mahtunu sitten tekemään yhtään mitään muuta :F

Mutta valitus sikseen ja vähän kuvia paljastamaan lopputulosta kun en taas muistanut ottaa vaiheista kuvia :P
Tadaaa!


Tälläinenhan siitä sitten tuli! Eli tuo pohja on valmis paperi joka tuli sellaisessa paperisetissä. Sitten tulostin turkoosille tuon tekstin ja leikkelin sen irti erimuotosiks kappaleiksi. Tekstipapereiden reunat töpöttelin hopealla leimasin musteella, mikä saattoi ehkä olla virhe, en ole iha vielä varma :D Kiitos!- Sanan jätin kuitenkin töpöttelemättä. Kiinnittelin nuo sitten pohjaan 3D teipillä (, eli että ne jää koholle tuosta paperin pinnasta)


On hieno vaikka itsesanonki, joo yksinkertainen mut so what? Odotan mielenkiinnolla miten tuo tulee pysymään tuossa ulkoovessa, etenkin talvella jos on jotain loska kelejä ja joku rähmäkäpälä postelijooni näveltää tota.. Mur!

Saa tulla ihastelee ihan paikanpäälle, lupaan keittää teet jos olen kotona :P



2 kommenttia:

  1. Tullaan ihastelemaan joku päivä! :))

    VastaaPoista
  2. Kai te tuutte leikkii oikee japanialaista turistirysäää tuoho ovenulkopuolelle ;P

    kuin hienoo muute että en voi kommentoida omaakaan blogiani mun blogger tunnuksilla. mennään sitte journalin tunnuksilla kerpele!

    VastaaPoista